Smeuïge botercréme
Dit recept komt van de Leukste taarten website en gebruik ik ook regelmatig, het is iets compacter dan de crème au beurre maar wel erg lekker van smaak door de banketbakkersroom erin!
1 deel boter (bv. 250 gram boter)
1,5 deel banketbakkersroom kant en klaar (bv. 375 gram)
50 gram poedersuiker
Het beste kun je de poedersuiker al door de banketbakkersroom doen als je die klaarmaakt volgens de verder aanwijzingen op het pakje. Laat het even opstijven. Mix de zachte boter totdat het er heel luchtig uitziet en mix dan beetje bij beetje de banketroom erdoor, nog goed blijven mixen totdat het een egale massa geworden is. Deze hoeveelheid is goed voor een grote taart voor zo'n 20 personen.
NB. Om je taart af te smeren kun je beter deze botercrème niet gebruiken, de fondant of marsepein gaat snel smelten.
lunes, 5 de abril de 2010
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
0 comentarios:
Publicar un comentario